Intrebari Frecvente

1. Ce inseamna termenii  "apartamente  inchiriate pe termen scurt" sau "cazare in regim hotelier" ? 

Atunci cand sejurul persoanelor care vin in Bucuresti pentru afaceri sau pentru vizitarea orasului se prelungeste pe o perioada mai lunga de 1 saptamana, sau daca bugetul alocat pentru cazare in Bucuresti este limitat, se poate recurge la o alternativa mult mai convenabila financiar si mult mai confortabila, aceea de apartamente inchiriate pe termen scurt.  In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni si-au dat seama ca apartamentele administrate de companii specializate in inchirierile pe termen scurt ofera servicii si conditii deosebite de confort, la nivelul hotelurilor de lux, dar la un discount de pret de cel putin 50%.

2. Ce deosebeste Corporate Apartments Bucharest de hotelurile de lux ?
Spre deosebire de hoteluri, apartamentele noastre sunt perfect adaptate pentru sejururi pe termen mediu si lung, incluzand zone de living si dormitor separate, bucatarii complet mobilate si utilate, masina de spalat si servicii de curatenie de o calitate ireprosabila. Desi hotelul poate fi o solutie pe termen foarte scurt, un apartament aduce cu sine sentimentul de "casa", precum si un spatiu generos care poate fi personalizat si adaptat nevoilor unei sederi pe termen mai lung. 

3. Ce dotari include un apartament cu servicii de regim hotelier ?
Fiecare apartament vine echipat cu tot ceea ce aveti nevoie pentru un sejur confortabil. Designul interior este conform cu ultimele tendinte, mobila, aparatele electrocasnice si electronice sunt de o calitate superioara, toate utilitatile, precum si serviciile de menaj fiind incluse in pret. Pentru a vedea o lista cu toate dotarile si serviciile apartamentelor noastre, dati click aici

4. Exista vreo limita superioara impusa pentru lungimea perioadei de rezervare ?  
Folosind serviciile Corporate Apartments, dumneavoastra decideti cat de lung va fi sejurul dumneavoastra in apartamentul rezervat. Daca doriti extensia rezervarii ne puteti notifica, si, in limita Politicii de Extensie, va puteti continua sejurul pentru ce perioada doriti. 

5. Cat de mult ar trebui sa bugetez pentru inchirierea unui apartament ?
In domeniul apartamentelor de lux inchiriate in regim hotelier in Bucuresti, preturile variaza intre 50 EUR si 130 EUR pe noapte, in functie de numarul de dormitoare, de dotarile proprietatii si de durata sejurului. Corporate Apartments Bucharest ofera apartamente superioare din punct de vedere al locatiei si dotarilor, la tarife ce ofera un raport excelent calitate/pret. Pentru contracte pe termen lung si oferte pentru companii, la preturile standard se practica discounturi care se discuta in functie de caracteristicile particulare ale cererii de rezervare.    

6. Oferiti apartamente si pentru perioade foarte scurte ?
In mod obisnuit, rezervarile acceptate de compania noastra includ sejururi de minim o saptamana. Bazat insa pe disponibilitatile sezoniere, putem sa raspundem la cereri si pe perioade mai scurte, insa la preturile de lista. 

7. Cate persoane pot fi cazate simultan intr-un apartament ?
Fiecare proprietate are o anumita capacitate de cazare, pentru ca vrem ca oaspetii nostri sa aiba un nivel de confort ridicat pe perioada sejurului. Pentru apartamentele de 2 camere numarul maxim de persoane este de 2, pentru 3 camere de 3 si pentru 4 camere de 4 persoane.

8. Cum ajung de la aeroport la apartamentul rezervat ? 
Ne puteti furniza datele zborului cu care sositi la Bucuresti in formularul de rezervare si vom aranja ca o masina de clasa premium cu sofer sa va aduca la apartament. Costul transferului va fi inclus in factura finala. Ca alternativa, puteti lua un taxi sau un autobuz care sa va aduca la locatie. In ore cu trafic normal, calatoria nu ar trebui sa dureze mai mult de 30 de minute. Autobuzul care face legatura Aeroportul Henry Coanda Otopeni - Centrul Bucurestiului are numarul 783 si este o ruta Express. 

9. Care sunt economiile la nivel financiar daca optez pentru apartamente in regim hotelier in Bucuresti ? 
Apartamentele cu servicii incluse oferite de noi ofera aceleasi servicii ca si hotelurile de lux, dar la un tarif mult redus fata de preturile acestora. Paradoxal, desi clientii hotelurilor platesc pentru orice imbunatarire care mareste numarul de "stele" hoteliere, rareori si folosesc acele facilitati. Noi consideram ca daca nu le folositi, macar sa nu platiti pentru ele. 

10. Cum fac o rezervare ? Cu cat timp in avans trebuie sa rezerv o proprietate ? 
Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pentru a ne comunica ce tip de proprietate va intereseaza si pentru ce perioada. Din acel punct, personalul nostru va va asista in procedura de rezervare in mod rapid si eficient. Pentru a va putea ajuta si mai bine, va rugam sa ne trimiteti un formular de rezervare de la partea de contact a site-ului. Pentru a putea garanta ca va putem satisface cererea, va rugam sa ne contactati din timp.

11. Cereti un depozit-garantie ?
In mod obisnuit, pentru a garanta ca nu exista pagube in apartament sau pentru a le putea acoperi in caz ca se produc, cerem clientilor nostri un anumit depozit-garantie la momentul cazarii. In cazul in care pe parcursul sejurului nu apar incidente legate de daune produse proprietatii, depozitul va fi returnat la data parasirii apartamentului.  

12. Se aplica TVA ?
Taxa pe Valoarea Adaugata se aplica la cateva dintre tarifele percepute pentru serviciile oferite de compania noastra. In unele circumstante insa, serviciile pot fi scutite de TVA, de aceea va rugam sa intrebati de acest aspect la momentul rezervarii.  

13. Puteti rezerva si bilete la teatre, spectacole, puteti sa faceti cumparaturi pentru clienti ?
Bineinteles, echipa noastra este dispusa sa va ajute in toate aceste situatii, la fel cum ati apela la serviciile oricarui hotel.

14. Oferiti preturi speciale pentru contracte "corporate"? 
Da, lucram in mod curent cu multe companii multinationale si putem discuta referitor la contracte de volum crescut. Daca reprezentati o companie, va rugam sa ne contactati pentru a discuta si a stabili care sunt exact nevoile dumneavoastra si cum va putem ajuta.