Apartamente versus Hotel

Te-ai saturat  de hoteluri ?

Nu vrem sa fim intelesi gresit, pentru termene scurte de timp cu totii ne dorim sa beneficiem de serviciile unui hotel. Daca insa sejurul se prelungeste, de obicei incepe sa se simta lipsa unei "case" in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa gatesti, sa speli vasele sau sa faci ordine. Incepe sa se simta lipsa frigiderului plin cu bunatatile preferate si a unui loc comfortabil unde sa poti lucra si sa te poti relaxa. 

Aici intervine Corporate Apartments Bucharest, care poate oferi apartamente pentru inchiriat pe termen scurt, mediu, sau lung in Bucuresti, cu servicii incluse. Apartamentele ofera spatiu chiar si cu 100% mai mult decat o camera dubla de hotel, au bucatarie complet dotata, masina de spalat, fier si masa de calcat, aceste aspecte traducandu-se in costuri mult diminuate cu mesele in oras si cu serviciile de spalare si calcare a hainelor, daca bineinteles va preocupa acest aspect financiar. Deasemenea, apartamentele pot fi un loc potrivit pentru a primi in vizita rudele si familia pe perioada sejurului, canapelele din living-room fiind de obicei extensibile si putandu-se astfel suplimenta capacitatea de cazare, la aceleasi costuri.

Pentru perioade lungi, un apartament in regim hotelier devine mult mai eficient din punct de vedere al efortului financiar pentru cazare in Bucuresti. Cele mai mari diferente se observa la contractele de grup, unde mai multi angajati sau colaboratori ai unei companii au nevoie de cazare pe perioada mai lunga, putandu-se ajunge la un tarif foarte bun.

Sunt patru factori determinanti care fac ca apartamentele sa fie preferabile unui hotel in Bucuresti:
 
1) Cost
2) Dotari si servicii oferite 
3) Grad de intimitate crescut 
4) Confort pe o perioada lunga 
 
Ca si comparatie de costuri, un apartament de 2 camere (1 dormitor), de categorie Top Executive, oferit de Corporate Apartments Bucharest se inchiriaza de la 55 EUR/noapte, in timp ce un apartament oferit de un hotel de 5 stele in Bucuresti pleaca de la 150 EUR/noapte.
 
Standardul de calitate din interiorul apartamentelor este identic ( sau chiar mai bun la noi ), diferenta venind din pozitia si intrarea cladirii unde este situat apartamentul. Credem insa ca pentru un discount de 70%, asemenea aspecte devin imediat irelevante.  

Ultimul aspect pe care vrem sa-l subliniem este gradul de intimitate obtinut cu un astfel de tip de cazare. Fiind implicati in afaceri la nivel inalt, unii dintre clientii nostri apreciaza politica de confidentialitate prin care le protejam intimitatea fata de ochii curiosilor. Hotelurile nu ajuta in aceasta privinta, ba chiar fac lucrurile mai complicate. Daca nu veti spune cuiva unde anume sunteti cazat, practic sunt sanse minime ca cineva sa afle amanunte legate de acest aspect, un lucru esential cand vorbim de imaginea unei persoane publice.